Že prý bez kávy a kakaa to nebude ono? Kdepak! Tohle jahodové tiramisu s voňavou vanilkou zachutná i těm nejzarytějším milovníkům klasiky!
Že prý bez kávy a kakaa to nebude ono? Kdepak! Tohle jahodové tiramisu s voňavou vanilkou zachutná i těm nejzarytějším milovníkům klasiky!
Víc než slaďoučky cukrfree dezert, připomínají tyhle kokosové koule malé duhové drahokamy a chutnají naprosto božsky!
Vyzkoušejte jedno z nejoblíbenějších jídel mého dětství – kuře na paprice, neboli kuřátkovou omáčku se třemi druhy papriky. Jinak se jí totiž u nás říkat nesmělo! 🙂
Vypadá sladce, ale není v ní ani zrnko přidaného cukru. Vypadá moučně, ale ani mouka v ní není, co je to? Přece mramorová cukrfree bábovka! Dáte si?
Přelom listopadu a prosince je období, kdy je ještě brzo připravovat vánoční cukrfree cukroví a pozdě na hruškový koláč, protože přelom listopadu a prosince je už tradičně časem perníku!
Jablečný štrúdl byl jedním z mých nejoblíbenějších dezertů, které jsem si myslela, že nikdy nebudu schopná vyrobit v cukrfree verzi, aby se té originální alespoň trošku podobala. Nikdy jsem neměla větší radost z toho, že jsem byla úplně vedle! 🙂
Oficiálně vyhlašuji kandidáta na nejlepší cukrfree koláč letošního roku – ten je jak jinak než z tvarohu, máku a švestek. No řekněte sami, nevypadá božsky? 🙂
A aby těch koláčů nebylo málo, přidávám recept na další – tentokrát ten nejčokoládovější se slaďoučkými ostružinami!
Léto je tady a s ním i spousta sezónního ovoce, které si přímo říká o upečení v nějakém lahodném cukrfree koláči! 🙂
Dá se říct, že je tohle rizoto vlastně takové „double chřest“ rizoto. Kromě orestovaného zeleného chřestu je v něm totiž i bílý chřest, a to ve formě lahodné krémové omáčky. Mňam! 🙂
Jmenuju se Janina a jsem jednou pro vždy cukrfree. Můj příběh →