Já vim, já vim, já vim! Posledních pár dní jsem s blogem trošku zahálela a jediná moje online aktvita byla přidávání fotek polárních září
Já vim, já vim, já vim! Posledních pár dní jsem s blogem trošku zahálela a jediná moje online aktvita byla přidávání fotek polárních září
Turmeric (česky kurkuma), ze kterého se Golden Milk vyrábí, je v Indii nazýván taky jako „spice of life“ neboli koření života.
Žampiony, pórek, cibule, špenát, sýr, smetana. Jen tak málo stačí k tomu, aby se z vaší známosti na jednu noc, stala láska na celý život.
Po několika měsících čekání je tu konečně článek o tom, jak se z jedný obyčejný cukr addict holky stala obyčejná cukrfree holka.
Po velkym úspěchu s Portobello Burgerem se tahle voňavá houba stala nedílnou součástí naší věčně poloprázdný (nebo poloplný) ledničky.
Domácí kokosové mléko se od kupovaného kokosové mléka liší ve dvou věcech. Tou první je to, že domácí obsahuje pouze dvě ingredience – kokos a vodu,
Pryč jsou ty časy, kdy jste v restauracích museli vyjídat vnitřek burgeru a trapně vracet tu rozmáčenou nebo rozdrobenou housku.
Po čtrnácti dnech, kdy jste mohli sdílet vaše cukrfree s hashtagem #cukrfreerecept, je tu první shout-out pro @belipike!
Včera jsem zjistila, že existuje soutěž s názvem „Blogerka roku„. To bylo první zjištění. Druhým zjištěním bylo to, že mě tam taky
Pořádnej Čískej dort (nebo Chéze Kake) nemůže chybět na žádnym pořádnym food blogu.
Jmenuju se Janina a jsem jednou pro vždy cukrfree. Můj příběh →