Původně jsem „Jakoby Tiramisu krém“ vůbec nechtěla dávat na blog, protože se stala taková jedna věc.
Původně jsem „Jakoby Tiramisu krém“ vůbec nechtěla dávat na blog, protože se stala taková jedna věc.
Máslo je vedle kokosového a olivového oleje jedním z mých nejoblíbenějších tuků.
Vím, že samochvála smrdí, ale na svou obranu musím říct, že se vůbec o samochválu nejedná, ba naopak.
Už dlouho jsem sí říkala, že bych se měla zajet podívat na jednu starou zahradu v Teplicích, na kterou jsem jako malá pravidelně jezdívala.
Určitě jste si při procházení mých receptů všimli, že častou ingrediencí jsou chia semínka.
Minulý víkend jsme se úplně nečekaně ocitli na kolonádě v Poděbradech. Bylo devět hodin ráno a my měli hlad.
Vzpomněla jsem si, že jsem se s vámi zapomněla podělit o svojí druhou (vejce jsou číslo jedna) nejoblíbenější snídani posledních dnů.
Brownies, brownies, brownies. Když přede mnou někdo řekne tohle slovo, automaticky se mi rozzáří oči a poleje mě takovej hřejivej pocit, kterej se jen těžko popisuje.
Konečně po dlouhym zamračenym roce nastalo zase období, kdy je kokosovej olej v tekutym stavu, i když jen leží v kuchyni na poličce. Přišlo totiž léto.
Jmenuju se Janina a jsem jednou pro vždy cukrfree. Můj příběh →